Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

donderdag 16 juni 2011

Kamperen bij de boer en vier de midzomernacht

Nieuw Rotsoord is een idyllische kampeerplek.
Ga met de kippen op stok en ontwaak bij het eerste hanengeschrei.* Kortom, kom zaterdag 18 juni een nachtje kamperen op Nieuw Rotsoord. Met de zomervakantie zo kort voor de deur is dit voor iedereen een leuke gelegenheid om te kijken of de tent nog wel compleet is. En natuurlijk hoe die ook alweer moet worden opgezet. Dat voorkomt straks in elk geval een hoop gestuntel op de camping. Reserveer daarom nog snel een plekje: Rotsoord.nu


Maar er is meer te beleven. Want Nieuw Rotsoord viert in samenwerking met Rotsoord.nu het midzomernachtfeest. Zowel op de kinderboerderij als in de nabijgelegen watertoren bruist het zaterdagavond van de activiteiten. Voor jong en oud. Zo is er volop livemuziek van Las Musicas, Wendy Smit, Arjen Geers en de Speciale Gasten. Verder zijn er rondleidingen in de nabijgelegen watertoren en is er een kunstmarkt waar kunstenaars uit de wijk hun werk te koop aanbieden. Wie liever zelf creatief is, hoeft zich evenmin te vervelen. Want wat te denken van een workshop gitaar spelen? Kinderen mogen zich bovendien uitleven in de workshops sieraden maken (8 jaar en ouder) of theater (vanaf 7 jaar; vanaf 17.30 uur). Verder is er voor kinderen vanaf 8 jaar nog een workshop fotograferen. Wie helemaal relaxed de vakantie wil ingaan, kan bovendien deelnemen aan de workshop lichttherapie. En natuurlijk zijn er hapjes en drankjes. Wat te denken van een overheerlijke barbecue, met speciale lekkernijen voor de kinderen! 
Zie voor het volledige programma www.rotsoord.nu.  

Zo bont zullen de beesten op Nieuw Rotsoord
het heus niet maken...
  

* De kans dat u met de kippen op stok gaat, is gezien het programma uitermate klein; de kans dat u door hanengeschrei wordt gewekt, echter niet ondenkbeeldig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten