Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

maandag 9 december 2013

Kerstfeest op Nieuw Rotsoord

Charles Dickens en zijn vrienden vieren zondag 15 december kerstfeest op Nieuw Rotsoord. Net als in de voorgaande jaren belooft het ook dit keer een echte happening te worden, waarvan jong en oud nog lang zullen nagenieten. Want op de Kerst Inn valt weer veel te beleven. De Dixieland Band zorgt voor de vrolijke noot, terwijl jong en oud zich tegoed kunnen doen aan glühweijn, chocolademelk en erwtensoep. En - een primeur - er zijn echte Franse crèpes verkrijgbaar. Bij een vuurkorf kun je bovendien zelf kastanjes poffen!
Kinderen kunnen hun (groot)ouders verrassen met een kerststukje van Nieuw Rotsoord. Uiteraard zelf gemaakt onder deskundige begeleiding. Of wat te denken van zelfgemaakte kaarsen van bijenwas? En wie een stoere foto wil schieten, moet maar eens gaan kijken bij de demonstratie van valkenier Brendan Verbeek, die enkele van zijn imposante roofvogels showt. Kortom, genoeg vertier voor jong en oud!
De Kerst Inn begint zondag 15 december om 13 uur en duurt tot 16 uur. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten