Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

dinsdag 6 september 2011

Gandhi is terug!

Gandhi, een van de twee vermiste pensionkonijnen op kinderboerderij Nieuw Rotsoord, is terug. De pluizenbol werd teruggevonden op het terrein van de school Rotsoord, vlakbij de kinderboerderij. Het andere konijn, Frodo, is nog altijd spoorloos.
Na de vondst van Gandhi ligt het voor de hand om te veronderstellen dat er geen sprake was van konijnenontvoering, maar van vandalisme. Een stel kwajongens heeft gewoon het hok opengebroken, waarna de nieuwsgierige dieren stoutmoedig de wijde wereld zijn ingetrokken.
Frodo: nog altijd vermist.
Gandhi: terecht!
 Angelique Jacobs, beheerder van de kinderboerderij, denkt daar toch anders over. ,,We hebben alleen Gandhi teruggevonden, terwijl Frodo in geen velden of wegen te bekennen was. Terwijl Frodo veel aanhankelijker is en Gandhi juist wilder en moeilijker hanteerbaar. Ik vermoed dat Gandhi zo heftig heeft tegengesparteld, dat de konijnendief hem heeft moeten loslaten.''
Heeft u Frodo gezien of heeft u tips die kunnen leiden tot zijn opsporing, neem dan contact op met beheerder Angelique Jacobs, tel. 06-52155425, of met de plaatselijke politie. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten