Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

woensdag 12 september 2012

Oogstfeest!!!



Het najaar is aangebroken, dus is het hoog tijd om iets met de oogst te doen. Alle kinderen kunnen daarom zondag 16 september op Nieuw Rotsoord hapjes maken van wat Moeder Natuur in de zomer heeft voortgebracht. Wat te denken van een overheerlijk broodje gezond? Wie wil, mag zelf het deeg bereiden en een broodje bakken, bij de kippen op zoek gaan naar kakelvers eitje en een rijpe tomaat en blaadje sla plukken. Of ga de boomgaard in om appels te plukken. Lekker uit het vuistje, maar nog lekkerder als je je eigen glaasje appelsap perst! En zo zijn er nog wel wat andere heerlijke recepten met verse ingrediënten te bedenken.

Oogstfeest Nieuw Rotsoord, zondag 16 september, 13.00 tot 16.00 uur. Toegang is natuurlijk gratis, maar voor het bereiden van een recept vragen wij een kleine bijdrage van 1 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten