Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

donderdag 6 december 2012

Kerst Inn



Zondag 16 december is het (eindelijk) weer zover: Kerst Inn op Nieuw Rotsoord. De tijden van Charles Dickens komen tot leven op de kinderboerderij, die omgetoverd is in een 19de-eeuws dorpsplein, waar de medewerkers en vrijwilligers rondwandelen in Victoriaanse kostuums. Er staan kraampjes met kerstspullen en er wordt warme chocolademelk en glühwein geschonken. Bij een vuurtje  worden kastanjes gepoft, terwijl kinderen hun creativiteit kunnen botvieren op het maken van kerststukjes en kaarsen van bijenwas. De Dixie Shoppers en het R.K. Kinderkoor Utrecht Zuid zorgen voor live muziek. Verder laten kinderen van Gitaarschool Hanneke de Reus horen hoe goed zij al gitaar kunnen spelen. Ook is de voorstelling De Sneeuwman te zien, wat tot inspiratie kan leiden om mee te doen aan de workshop 'sneeuwmannen maken van wol'. 
Tijdens de Kerst Inn wordt ook een theeproeverij gehouden. Niet zo verwonderlijk, want Nieuw Rotsoord breidt uit met een theehuis. De nieuwe aanbouw voor dit theehuis wordt tijdens de Kerst Inn feestelijk geopend.
De Kerst Inn begint om 13 uur en duurt tot 16 uur. De toegang is uiteraard gratis.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten