Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

vrijdag 22 maart 2013

Paaseitjes zoeken en opening theehuis

Tweede paasdag is het eindelijk zover: het theehuis wordt officieel geopend. Maar dat is niet de enige reden om er op maadag 1 april een spetterend feest van te maken. Want traditiegetrouw brengt de paashaas een bezoek aan de kinderboerderij om talloze chocolade eitjes te verstoppen. Vanaf 13 uur mag iedereen op zoek naar deze lekkernijen. Tussen de eitjes bevinden zich ook drie gouden exemplaren. Wie een van deze eitjes vindt, krijgt een leuke prijs.
Na de prijsuitreiking voor de eierrapers is het tijd om aan de vogels te denken. Wie wil, kan dan zelf een nestkastje maken en beschilderen. De kosten hiervoor bedragen € 3. Voor de allerkleinste lentevierders zijn kant en klare nestkastjes verkrijgbaar. Deze hoeven alleen nog maar met vrolijke kleuren te worden beschilderd. 
Lara Diamand
Een feest is geen feest zonder muziek en dans. Om 14.30 en 15.30 uur brengt het trio van Lara Diamand klassieke zang voor kinderen ten gehore, met onder meer liedjes van Annie M.G. Schmidt. Om 15.10 en 15.30 uur zorgen Nelly en Mildred voor zang en dans. 
De officiƫle opening van het theehuis staat om 15.00 uur op de agenda. Met theeproeverij en overheerlijke hapjes!!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten