Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

dinsdag 28 mei 2013

Midzomernachtfeest nog feestelijker dan anders

Nieuw Rotsoord is weer klaar voor het Midzomernachtfeest. En dat wordt dit jaar een speciale editie, want het staat geheel in het teken van de Vrede van Utrecht. Het festijn begint al op vrijdag 21 juni om 16.00 uur. We willen graag meedoen met de Parade 'samen muziek maken'. Vanuit elke wijk trekken dan muzikale optochten naar het Lucas Bolwerk. Daar treden dan alle muzikanten gezamenlijk op en vindt er aansluitend een diner plaats. Wij willen als drumband op boten de tocht naar het Lucas Bolwerk maken. Wie mee wil varen en drummen, kan op woensdag 29 mei van 20 tot 22 uur en op woensdag 12 juni (eveneens van 20 tot 22 uur) een workshop krijgen van Nico van Asdonck. Onze drumdocent zorgt dan ook voor de trommels. Er kunnen ongeveer 15 mensen mee op de trommelboot, dus meld je tijdig aan.

Zaterdag 22 juni ligt het accent op sport en spel op Nieuw Rotsoord. Het thema daarbij is 'samen spelen'. Hiervoor zullen kinderen in leeftijdscategorie├źn worden ingedeeld, waarbij de kinderen - met en zonder beperking - zullen moeten samenwerken bij de verschillende sport- en spelactiviteiten. Daarbij gaat het om onder meer trommelen, schilderen, het afleggen van een hindernisbaan, een frisbee-workshop, kogelstoten en speerwerpen. De leeftijdscategorie├źn zijn: 5 tot en met 7, 8 tot en met 10 en 11 en12 jaar. 

Na de sport- en spelmiddag kan iedereen die dat wil zijn tent opzetten in de boomgaard voor het Kamperen bij de Boer. Om 18 uur begint dan de barbecue en daarna volgt het avondprogramma met verschillende muzikale optredens en andere activiteiten. Het festijn gaat door tot een uur of 1 's nachts.

De kampeerders kunnen zondagochtend rustig opstaan, ontbijten en hun tent afbreken.  Maar anders dan in voorgaande jaren kunnen zij - en andere bezoekers - nog genieten van twee optredens met klassieke muziek, passend bij een zomerse zondagochtend. Na de drukke zaterdag zullen die ongetwijfeld voor kippenvel zorgen...

Wil je meedoen met de drumparade op de boot, de sport- en spelmiddag, Kamperen bij de Boer en/of de barbecue, geef je dan tijdig op bij kinderboerderij Nieuw Rotsoord.  Stuur een mailtje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten