Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

donderdag 21 november 2013

Diner met streekproducten

Wat lekker is hoeft niet van ver te komen. Met deze wijsheid in het achterhoofd gaat de keukenbrigade van Nieuw Rotsoord vrijdagavond 29 november aan de slag om u te verrassen met een heerlijk menu van regionale, seizoensgebonden producten. Het menu is gebaseerd op de producten die BeeBox aanlevert. Beebox is een organisatie die elke week via een abonnement ook bij u wekelijks verse streekproducten (inclusief recepten!) kan leveren. Bovendien doneert Beebox maandelijks een bedrag van 5 euro per abonnement. Meer weten over Beebox? Ga naar thebeebox.nl/kinderboerderij.

De dineravond op Nieuw Rotsoord begint om 17.30 uur. Volwassenen betalen € 8 per persoon, kinderen € 3. Reserveren is noodzakelijk en kan op de kinderboerderij of per mail: beheerder@nieuwrotsoord.nl.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten