Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

donderdag 11 december 2014

Keuze locatie nieuw hoofdgebouw

De plannen voor de ecobouw op Nieuw Rotsoord vorderen gestaag. De stakeholdersgroep (waarin onder andere de stichting Nieuw Rotsoord, ouders, scholen, Hoograven Duurzaam!, Nivon, volkstuinenvereniging De Briljant en architect Richel Lubbers van Bytr Architecten zijn vertegenwoordigd) heeft inmiddels een keuze gemaakt voor een mogelijke locatie van het nieuwe, ecologische hoofdgebouw op het terrein. Er zijn drie opties: op of nabij huidige gebouw (1), rechts van de huidige entree (2) en in en aan de huidige geiten- en konijnenstal (3). De groep werkt de varianten nog verder uit om een verantwoorde, definitieve keuze te maken. Dat gebeurt tijdens de volgende bijeenkomst van de stakeholdersgroep op 9 januari. Als de keuze voor de locatie is gemaakt, gaat de groep aan de slag met het ontwerp van de eco-nieuwbouw.
Voor vragen, opmerkingen, ideeën en suggesties kunt u terecht bij Ad de Regt, procesbegeleider: ad.deregt@planet.nl of 06-148 60 331.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten