Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

zondag 22 maart 2015

Kees kookt voor jou!

Vier de lente met een feestelijke dineravond op Nieuw Rotoord. Vrijdagavond 27 maart toont ecologisch hovenier Kees van der Laan dat hij met zijn groene vingers niet alleen de mooiste tuinen kan creƫren, maar ook fantastische gerechten op tafel kan zetten. Kees schotelt zijn gasten een overheerlijk diner voor, waarbij hij tovert met verse kruiden. Want kruiden, zo leert Kees, zijn pas de echte smaakmakers. Vooral als het biologisch geteelde kruiden zijn, natuurlijk!
Met zijn kookkunsten houdt Kees rekening met vegetariĆ«rs en kinderen. Mee-eten? Stuur dan een e-mail naar de beheerder of kom even langs op Nieuw Rotsoord om een tafeltje te boeken. Het diner kost € 8,50 voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen. Drank is niet bij de prijs inbegrepen. Aanvang 17.30 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten