Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

donderdag 11 juni 2015

Midzomernachtfeest & kamperen bij de boer

Zaterdag 20 juni zet Nieuw Rotsoord een mooie traditie voort: het midzomernachtfeest. Het festijn begint omstreeks 18.00 uur met een gezellige barbecue (ook voor vegetariërs!), waarna er diverse optreden van artiesten uit de omliggende wijken zijn. Het exacte programma volgt nog. Wie wil kan ook zijn tent opslaan in de boomgaard en een spannende nacht beleven op de kinderboerderij. Voor de barbecue en het kamperen moet men vooraf reserveren bij de beheerder (beheerder@nieuwrotsoord.nl). De kosten voor de barbecue bedragen 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen (exclusief drank).
Dit kun je o.a. maken bij
in de worskhop van
Gerda van Bekken.

Het programma biedt voor elk wat wils. 
Vanaf 16.00 uur: tenten opzetten voor de kampeerders
18.00 uur: Barbecue
Vanaf 18.30 uur: Creatieve workshops met Gerda van Bekken (Atelier Geknipt voor U). De kosten voor deelname bedragen 15 euro, maar dan ga je ook met iets héél leuks naar huis!
19.00 uur: Optreden van kindergitaarschool Hanneke de Reus.
20.00 uur: Poppenspel van Rik Rikken.
21.00 uur: Optredens van musici uit Utrecht, met: Songs & Strings Band (o.l.v. Ines Leijen en Eric Kerns), Taco de Vreeze en Eloy Smit (bekend van The Voice).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten