Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

woensdag 7 maart 2012

Kindermoestuintjes

Verbouw je eigen aardappels, teel verse aardbeien of fleur de aarde op met een paar manshoge zonnebloemen. Nu de lente weer aanbreekt en de zon zich vaker laat zien, is het tijd om de schepjes, harkjes en gietertjes voor de dag te halen en de kindermoestuintjes klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Iedereen die graag in de aarde wroet en/of groene vingers heeft, is van harte welkom om op Nieuw Rotsoord een lapje grond te reserveren. De kindermoestuintjes zijn ongeveer een vierkante meter groot en kosten 10 euro voor het hele jaar. Reserveren kan op Nieuw Rotsoord, met een maximum van twee vierkante meter per kind.
Zaterdagmiddag 24 maart begint het officiƫle moestuinenseizoen met een knutselmiddag. Iedereen die een tuintje heeft gereserveerd, is dan van harte welkom om een naambordje voor zijn of haar tuintje te maken. Ook krijg je dan volop informatie over het telen van groente en fruit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten