Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

dinsdag 17 mei 2016

Inbraak

De gestolen collectebus.

Helaas, het schaapscheerdersfeest heeft een nare afloop gekregen. In de nacht van tweede pinksterdag is er op Nieuw Rotsoord ingebroken en is de dief ervandoor gegaan met de fooienpot en de collectebus van het Oranje Fonds, waarin bezoekers van het schaapscheerdersfeest al een bijdrage hadden gedaan. En dat uitgerekend op de dag dat vrijwilligers en medewerkers van de kinderboerderij beginnen met hun collecte voor het Oranje Fonds! Niettemin gaan we vol goede moed vandaag, morgen, donderdag en vrijdag collecteren, zodat we van de opbrengst nieuw buitenspeelgoed zoals een wip en fietsjes kunnen aanschaffen.










1 opmerking:

  1. Niet te geloven, wat is het toch triest dat er mensen zijn die dit doen. Laten we met z'n allen zorgen dat er toch een mooie opbrengst komt voor nieuwe speeltoestellen... Op welk rekeningnummer kan ik hiervoor geld overmaken?

    BeantwoordenVerwijderen