Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

zaterdag 28 mei 2016

Lekker eten voor het goede doel

Onze topkok Gustavo nodigt iedereen van harte uit om op zaterdagavond 18 juni te komen genieten van een exclusief diner op Nieuw Rotsoord. De kosten bedragen € 10,- per persoon, voor kinderen zijn de kosten € 5,- per persoon. De opbrengst komt ten goede aan de kinderboerderij, die nieuwe speeltoestellen, zoals een wip, wil aanschaffen.
Tijdens het etentje vindt er een loterij plaats. De hoofdprijs is een boottochtje over de Loosdrechtse Plassen voor vier personen; de tweede prijs is een uur golfles voor twee personen en de derde prijs is een high tea voor twee personen op uiteraard Nieuw Rotsoord. De loten kosten € 2,- per stuk.
Schrijf je zo snel mogelijk in voor dit eetfestijn, want vol is vol! Inschrijven kan via beheerder@nieuwrotsoord.nl of op de kinderboerderij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten